Hvilket kjøkken skal man velge?

Når man skal innrede sitt kjøkken, så handler det ikke kun om å finne de riktige møblene og materialene. Det handler også om å finne den stilen som passer best til ens egen hjem. Er du i tvil om hva du helst kan foretrekke? Her får du noen gode tips til ulike kjøkkeninnredninger.

Mørke nyanser

En stilsikker trend for 2018 er å innrede kjøkkenet i mørke nyanser. Nå skal man ha skuffer og skap i massivt tre og svarte fronter. I tillegg vil det egne seg godt med en svart kjøkken øy i midten av rommet. Det som er unikt med et slikt element, er at det får selve arbeidsstasjonen til å fremstå som et selvstendig møbel. Du kan finne mer inspirasjon ved å klikke her.

Blanding av materialer

Materialmiks er blitt mer og mer populært i mange hjem. Sett sammen spennende og kreative kombinasjoner. For eksempel kan man ha en sittebenk i konjakkfarget skinn, samtidig som man har malte bronseflater rundt omkring i rommet. Det vil gi mer jordvarme i et ellers lyst og moderne kjøkken. Man kan også benytte seg av metallflater sammen med røffere trematerialer. Fordelen med å kombinere ulike materialer i rommet, er at det inkluderer alle de stemningene man enn måtte ønske. Det eneste man skal passe på, er at man ikke benytter altfor mange ulike materialer. Inkluder to eller tre unike typer. Det vil skape nok av farger og energi i rommet.

Lyst og enkelt kjøkken

En skandinavisk favoritt er å ha et lyst og enkelt kjøkken. Det skaper en moderne og elegant atmosfære. Her skal blant annet ask være i fokus. Man for eksempel inkludere den ene fronten med åre tegninger og massive lister i hvitlakkert ask. Den andre kan være belagt med laminat i høytrykk. Her kan eventuelt listene være kantet i pigmentert ask.

Nordisk natur

Til sist så kan man innrede kjøkkenet etter nordisk natur. Her skal man inkludere mettende farger kombinert med høye funksjonelle skap i lyst treverk. Kjøkkenbenken kan for eksempel være av lysere marmormateriale. Det skaper både en naturpreget stemning, samtidig som man bevarer det moderne inntrykket.