Finansguide.com

Enkel oversikt over forbrukslån

Finansguide.com er en sammenligningstjeneste, der du enkelt kan få en oversikt å søke på forbrukslån, smålån, boliglån, kredittkort og refinansiering.

Er det enkelt med lån?

Det burde egentlig være en simpel sak å skaffe seg kreditt i dag, men det er ikke alltid realiteten. Søknadskjemaene i seg selv, er stort sett en enkel sak å forholde seg til, men det er så mange aktører i markedet i dag, at man lett kan bli svimmel bare av å tenke på det. Det er det som er idéen bak finansguide.com, vi skal gjøre det enkelt for deg å orientere deg i lånemarkedet, så du lett kan finne lånetilbudet som passer deg best.

Sammenlign og finn det billigste forbrukslånet

Forbrukslån er normalt et lån der du ikke trenger å stille med sikkerhet, eller pant. Finansguide.com gir deg en enkel oversikt og gjennomgang av de forskjellige aktørene i det Norske markedet. Noe av det vi ser på er nedbetalingstid, rente, lånebeløp og hvilke kriterier det still til søker.

Sammenlign og finn det riktige kredittkortet for deg

Det kan være en enda større utfordring å finne det riktige kredittkortet, enn det er å finne et forbrukslån. Man må tenke på andre ting utover renter, rentefri periode og andre betalingsvilkår. Kredittkort har også ofte diverse fordeler. Vi har en enkel oversikt over kredittkort, slik at du enkelt kan finne fram til den informasjonen du trenger for å finne det beste kortet for deg.

Få ned kostnadene med refinansiering

Har du mange lån, eller kredittkort som du må betale ned? Da kan det være lurt med refinansiering. Det vil si at du betaler ned all gjeld du har nå, ved å ta opp et større lån. Det gjør det enklere å holde en oversikt over økonomien og du kan oftest få bedre vilkår, så du også sparer penger! Vi gir deg enkelt oversikten over de ulike tilbyderne av refinansiering.